Твоя шкіра буде в шоці від тієї порції користі та краси, яку отримуватиме від натуральних масел. І з цим ніщо не зрівняється. Тобі лише залишилось підібрати для себе підходяще.
Властивості натуральних олій для шкіри
Переваги натуральної олії для шкіри очевидні - відсутні консерванти, домішки та емульгатори. Абсолютно ніяких додаткових інгредієнтів: тільки природа, тільки органічність, тільки 100% натуральність.
 
Саме з використання природніх масел колись розпочався догляд за шкірою.
Звичайно, ми не закликаємо тебе відмовитись від улюблених баночок з кремами і лосьйончиками. Безумовно, завдяки інноваційним технологіям, вони по-своєму ефективні та дієві.
Але є одна корисна порада: виконуючи свій звичний ритуал, просто додай до улюбленого засобу будь-яку олійку і ти помітиш суттєву різницю.
Повір, шкіра буде тобі дуже вдячна.
 
Натуральні олійки – це найкращий подарунок, який ти можеш їй зробити. Адже вони містять в собі неймовірно багато вітамінів та корисних кислот, завдяки яким лікують та живлять твою шкіру.
 
Часто, при застосуванні для отримання результату, тобі навіть не доведеться наносити їх на шкіру. Є олії, які набагато ефективніші, коли їх додати у гарячу воду, коли приймаєш ванну,такий собі спа-рецептик, чи просто знайти хороший засіб з вмістом натуральних олій.
 
Далі ти дізнаєшся, на що вони здатні!
1. Кокосова олія.
Повторіть слова “райська насолода” і зловіть себе на першій асоціації. Близько, але – ні, дівчатка, це не баунті! Це інший, не менш смачний та корисний продукт. Це кокос. Наприклад, кокосова олійка. Ти можеш використовувати його для зняття макіяжу, як живильну маску для своїх нігтиків, як лікувальний засіб догляду за проблемною шкірою. Також вона надає класний зволожуючий ефект та живить шкіру корисними елементами. Хочеш приємну на дотик шкіру? Можеш придбати масажну плиточку з вмістом кокосової олії тут. Ти будеш пахнути як цукерочка!
 
2. Олія чайного дерева.
Натуральна олія чайного дерева може більше, ніж ти думаєш. Один з найефективніших засобів в боротьбі з прищиками чи  іншими подразненнями на шкірі обличчя. Вона знімає запалення та зменшує почервоніння. Великий плюс – вона не має протипоказань та побчних ефектів. Потіш свою шкіру розкішним кремом.
з вмістом олії чайного дерева.
 
3. Олія жожоба.
Ця чудо-олія – вітамінний коктейль для твоєї шкіри. Після першого застосування ти відразу відчуєш приємний освіжаючий ефект. Воно надасть твоїй шкірі здорового та сяючого вигляду. І навряд чи ти досягнеш такого результату за допомогою лише одних косметичних засобів. Але є чудова альтернатива спеціально для тебе. В цій олійці  основним складником є олія жожоба!
 
4. Конопляна олійка.
Якщо ти змушена використовувати багато декоративної косметики та ніяк не можеш знайти ефективний та безпечний очищуючий засіб, то знай – твоя мрія здійснилась! Конопляна олія чудово звільнить твою шкіру навіть від водостійкої косметики. І ти можеш абсолютно не хвилюватись про пошкодження чи зневоднення. Вона вилікує акне, зменшить почервоніння та дозволить забути тобі, що таке плямки від прищиків! А також вона подарує ідеальне зволоження твоїй шкірі. Тому твої ручки будуть задоволені, якщо ти потішиш їх кремом з конопляним маслом.
 
5. Олія горіху макадамії.
Неймовірне щастя для тендітної шкіри твого тіла. Олію макадамії ще називають “Ангел-охоронець для дівчат з Великого Міста”. Вона чудово захищає шкіру від неминучих наслідків життя у мегаполісі, а саме від несприятливої екології та викидів вихлопних газів. Масло макадамії багате на кальцій, цинк, фосфор, калій, які просто необхідні шкірі для захисту від усіх цих зовнішніх негативних чинників. Також воно чудово загоює рани та порізи. Має заспокоюючий ефект для шкіри після гоління чи депіляції. Також живить волосся, захищаючи та пом’якшуючи його. Якщо тебе турбують посічені кінчики, то така олія саме для тебе.
 
6. Олія лісового горіху.
А ця олія буде чудовим подарунком власницям жирної шкіри. Протерши ватним диском обличчя, ти зможеш забрати глянцевий ефект. Вона звужує пори та регулює діяльність сальних залоз. Олія лісового горіху забезпечить твоїй шкірі чудове зволоження, використовуй лосьйон для тіла та задовільняй свою шкіру.
 
7. Рицинова олія.
Ти, напевне, знаєш, що може бути від прийому касторки внутрішньо, але навряд чи здогадувалась, що саме ця олія стимулює ріст волосяних фулікулів. Вона помітно пришвидшить ріст волосся, вій та брів! А їх густота та гарна форма – тренд, про який неодноразово писав Vogue. Нанось її масажними рухами та залишити на деякий час.
 А нічна маска для губ чудово зволожить ваші губки. Та зробить вашу посмішку незабутньою!
 
8. Олія авокадо
Ця чудо-олійка прискорює обмін кисню в організмі, стимулює вироблення колагену та еластину та забезпечує створення нових таких же волокон. Якщо ти любиш легенькі з легкою текстурою, можеш додавати олію авокадо у свій денний крем чи зволожуючий лосьйон для тіла. Вона відмінно поєднується з іншими засобами. Часто застосовуючи її у своєму догляді, результат тебе приємно вразить! Дорогенька, ти виглядатимеш енергійною та відпочившою, ніби щойно повернулася з Балі. Чудовим варіантом для використання олійки авокадо в твоєму денному раціоні для шкіри буде маска.
 
Підбирай олійку з Apothecary для твого типу шкіри, користуйся на здоров'я та люби себе. Обирай якісне! Пам'ятай: краса – твій фактор.