Жизель Бундхен стала героїнею кавер-сторі лютневого номера Harper's Bazaar. Супермодель взяла участь у фотосесії та розповіла в інтерв'ю про харчові звички, дітей та самооцінку після розлучення.
На обкладинці Жизель позувала модному фотографу Альберто Родрігесу у топі та спідниці Bottega Veneta з колекції весна-літо - 2024, для кавер-сторі модель приміряла образи Ferragamo, Victoria Beckham, Dior, JW Anderson, Louis Vuitton, Loewe та інших брендів.
Жизель Бундхен / Harper's Bazaar
 
З 2002 по 2016 рік Бундхен входила до списку Forbes як найоплачуваніша модель у світі. Навіть після того, як вона переїхала до Бостона, скоротила кількість роботи і в 2009 році вийшла заміж за гравця в американський футбол Тома Бреді, від якого народила сина Бенджаміна і дочку Вівіан, затребуваність Жизель, здавалося, не слабшала.
У нульові, коли модель-початківець жила в Нью-Йорку і працювала, за її словами, 350 днів на рік, вона харчувалася сигаретами, фраппучіно, піцою і вином. Це був спосіб підняти собі настрій, а потім збити його спати ночами. Зрештою у Бундхен почалися напади паніки. Вона звернулася до лікаря-остеопата, який порадив відмовитися від алкоголю, кофеїну, цукру та глютена.
Жизель навіть намагалася перейти на веганську дієту через любов до тварин, але страждала від нестачі поживних речовин. Сьогодні вона їсть мінімальну кількість м'яса, яке ретельно вибирає. "Я хочу прожити якомога довше, почуваючись якнайкраще, але щоб цього досягти, я повинна приймати рішення сьогодні, — каже Бундхен. — У вас можуть бути всі гроші у світі. Якщо у вас немає здоров'я, його неможливо купити".
Свої харчові звички модель виробила у дитинстві, коли проживала у Бразилії в компанії матері та п'яти сестер. У сім'ї було не прийнято позбавлятися залишків їжі, що йде врозріз з американським підходом, який ставить на чільне місце зручність — навіть якщо це призводить до того, що половина продуктів у супермаркетах і холодильниках зникає даремно. "Якщо в неділю ми готували барбекю, то по понеділках все м'ясо, що залишилося, йшло на arroz carreteiro - рис з м'ясом, змішаний з цибулею і помідорами", - розповідає Жизель.
"Ти - це те, звідки ти родом. Все, чому я навчилася в дитинстві, залишилося в мені. Це не змінюється. Багато в чому завдяки цьому я була в безпеці, тому що моя система цінностей була така сильна", - каже модель. "Сьогодні, перебуваючи на тому місці, де я перебуваю, і маючи доступ до всього, що мені доступно, я відчуваю, що прості речі найкраще, тому що я постійно намагаюся до них повернутися. Зрештою, саме ці речі роблять мене самою щасливою".