Кайлі Дженнер в останньому епізоді реаліті-шоу The Kardashians зізналася, що в дитинстві глузування сестер над її вухами розвинули в ній невпевненість у собі. Тільки після народження дочки Стормі Кайлі змогла прийняти свою зовнішність.
 
Дженнер розповіла, що в дитинстві близькі називали її Допі - як гнома з великими вухами з мультфільму "Білосніжка та сім гномів". Через це Кайлі почала переживати про свою лопоухість.
 
Її сестра Хлоє Кардаш'ян пояснила, що Кайлі називали так жартома, тому що її вуха всім здавалися "милими", але Кайлі бачить ситуацію інакше: "У моїх очах це так не виглядало. Я сприймала це як те, що всі сміються з моїх вух".
 
Кайлі додала, що в дитинстві не бачила у своїх вухах нічого незвичайного, поки про це не почали говорити сестри. Через постійні глузування у неї розвинувся такий сильний комплекс, що протягом п'яти років Кайлі не носила відкриті зачіски. Вона змогла прийняти свою зовнішність тільки після народження дочки Стормі, адже дівчинці дісталися такі самі вуха.
 
"Це змусило мене зрозуміти, як сильно я їх люблю. Я думаю, що моя дочка - найкрасивіша на світі, і при цьому не люблю своїх вух? Що ж, тепер я ношу високі зачіски на кожній килимовій доріжці".
 
Зірка реаліті-шоу, яка знаходиться під прицілом відеокамер із самого дитинства, зазначила, що обговорення її зовнішності в сім'ї, соцмережах та ЗМІ зробили її настільки сильною, що тепер вона не звертає уваги на думки незнайомих людей.
"Я чула всі негативні речі та чутки, які хтось міг про мене сказати. Чим більше це відбувається, я думаю, тим ти стаєш сильнішим і несприйнятливішим до цього".