У вівторок увечері у столиці Франції відбувся показ нової осінньо-зимової колекції модного будинку Saint Laurent. Одне з найочікуваніших шоу Паризького тижня моди відвідали світові селебріті, амбасадори та друзі бренду, серед яких Олівія Уайлд, Моніка Беллуччі, Лінда Євангеліста.
Також на показі були присутні Кейт Мосс з дочкою Лілою, Карла Бруні, Зої Кравіц, Діана Крюгер, Катрін з дочкою Еліс Атталь, Шарлотта Ремплінг, Єва Герцигова, Джорджія Мей Джаггер, дочка Джуда Лоу Айріс, Зої Салдана з чоловіком Марко Перего, Ельза Хоск, Лілі Коллінз із чоловіком Чарлі Макдавеллом.
 
Олівія Уайлд
 
Моніка Беллуччі
 
Лінда Євангеліста
 
Карла Бруні
 
У новому сезоні креативний директор бренду Ентоні Ваккарелло зробив ставку на прозорість. Більшість колекції склали облягаючі силует речі з капрону: сукні, спідниці-олівці, блузи та пов'язки на голову. Дизайнер відсунув на другий план виробництво верхнього одягу, властивого для осіннього сезону, зазначивши, що звичайне осіннє шоу, яке рясніє верхнім одягом, було "настільки очевидним і очікуваним, але у нас обов'язково будуть усі ці речі, які можна буде купити". На шоу було помічено лише кілька об'ємних шкіряних курток, створених, до речі, подібно до пальта в стилі hipster Сен-Лорана 1962 року, і пара смокінгів.
 
Колекція була виконана на палітрі благородних відтінків, яка варіювалася від таупу до карамелі, від оливкового до охри, від шоколадного до вермільйону та чорного. З аксесуарів Ваккарелло пропонує носити тонкі пояси на талії, босоніжки на танкетці або шпильці з ремінцями, великі браслети та сережки.