Шеннен Доерті, яка вже кілька років бореться з онкологічним захворюванням, розповіла подробиці розлучення з чоловіком Куртом Ісварінком: пара оголосила про розлучення навесні цього року після 14 років спільного життя.
За словами актриси, перед операцією з видалення пухлини головного мозку вона дізналася, що у її чоловіка вже два роки роман на стороні.
 
"Я прийшла на цю операцію рано вранці, після того, як дізналася, що мій шлюб, по суті, розпався. Що мій чоловік мав роман протягом двох років", — розповіла Доерті.
 
За словами актриси, хоча Ісваринко хотів бути поруч із нею на той момент, вона вирішила, що не хоче цього.
"Я почувала себе зрадженою. Більше того, я відчула, ніби мене ніколи не любив той, з ким я була 14 років, той, кого я любила всім серцем".
 
Рак молочної залози в актриси діагностували у 2015 році. Після цього вона перенесла мастектомію, а також пройшла хіміотерапію та променеву терапію. У 2017 році вона повідомила про ремісію, але у 2019 році хвороба повернулася.
Незважаючи ні на що, Шеннен Доерті не впадає у відчай: "Я ще не перестала жити. Я ще не перестала любити. Я не перестала творити. Я ще не перестала сподіватися на те, що все зміниться на краще, - говорила вона. - Я просто не … я ще не закінчила".