Якісна жіноча піжама – найзручніший вид домашнього одягу. Від цього залежить ваше самопочуття, сон та настрій, тому треба дуже уважно обирати такі товари, приділяти увагу найменшим факторам, які можуть вплинути на ваше рішення. Треба розібратися, які види жіночих піжам представлені в продажу, на які фактори та критерії треба звертати увагу, коли ви обираєте домашній одяг.

піжама

Основні критерії вибору жіночої піжами

Сучасні та стильні піжами класифікуються за рядом параметрів:

  • тканина, яка використовується при виготовленні – бавовна, шовк, поліестер, фланель, фліс;
  • довжина – з довгими рукавами та штанами або з коротким рукавом та шортами;
  • сезон – літня, зимова;
  • тип – класична, спортивна, комбінезон;
  • стиль – сучасна, класична, вишукана, сексуальна.

Деякі критерії перетинаються один з одним. Якщо ви обираєте теплу піжаму для зимових ночей, то віддавати перевагу треба традиційним моделям, які складаються з кофти з довгими рукавами, широких штанів. Такі комплекти виготовлені з флісу чи фланелі. А якщо ви шукаєте легку грайливу піжаму, щоб звабити коханого чоловіка чи зробити еротичну фотосесію, треба обирати серед шовкових моделей з мережевими вставками, які складаються з топіку на тонких бретелях та коротких шортів.

Треба розглянути кожен окремий тип, щоб зрозуміти, які саме варіанти підходять вам.

Класичні піжами

Класична піжама складається зі зручних широких штанів на резинці та традиційної сорочки, яка застібається на ґудзики. Кофтина може бути з довгим або коротким рукавом. Традиційно такі моделі виготовляють з натурального шовку або бавовни. Шовкові піжами мають велику перевагу перед іншими варіантами. Вони красиві, стильні, елегантні. Деякі сучасні дизайнери навіть намагаються вивести класичні піжами до трендів світової моди, пропонуючи нам всім ходити в такому одязі на роботу та вечірки. Піжама – це найзручніший одяг, яке вигадало людство за всі часи існування. Тому такі тренди стають популярними. Класичні піжами мають великі переваги:

  • зручність;
  • достатній асортимент;
  • універсальність.

Класичні жіночі піжами Victoria's Secret завжди користуються великим попитом. Саме такі та усі інші моделі можна придбати за посиланням в спеціалізованому магазині, де представлені товари цього бренду.

Не менш затребувані класичні теплі піжами з додаванням вовни або з фланелі. Цей м'який матеріал наче обіймає вас, дарить чудові відчуття під час відпочинку.

Сучасні костюмні піжами

Якщо ви спите неспокійно, часто обертаєтесь уві сні, тоді класичні варіанти одягу з застібками вам не підходять. Вони будуть розстібатися, перекручуватися. Альтернатива – костюмні комплекти, які складаються з таких самих штанів та кофтини без застібок. Такі комплекти можна використовувати не тільки вночі в ліжку. В них можна ходити вдома. Вони нагадують традиційний спортивний костюм, але при їх виготовленні використовують переважно натуральні тканини. В продажу є однотонні моделі, з орнаментом та яскравими малюнками попереду.

піжама

Такі піжами шиють з бавовни, флісу. Саме флісові костюми користуються великим попитом зимою. Це один з небагатьох синтетичних матеріалів, який використовується при виготовленні піжам. Фліс – м'яка, товста тканина, яка дарує тепло в найбільший мороз, вона виводить назовні зайву вологу, тому ви не будете пітніти в новій зимовій піжамі. Але треба обирати одяг з якісного флісу.

Еротичні піжами

Кожна жінка повинна бути спокусливою навіть в домашньому одязі. В цьому допоможуть вишукані легенькі еротичні піжами. Деякі виробники випускають окремі лінійки такої продукції. Комплекти складаються з легенького топа, шортів. Іноді вони доповнюються халатом. Виготовляються з шовку або поліестеру. Краще обирати комплекти з натуральних тканин, але треба розуміти, що коштують вони дорожче, ніж синтетичні.

Бажано мати кілька таких комплектів для особливих вечорів та ночей. В елегантній піжамі ви будете почувати витонченою, жіночною. Влітку, коли на вулиці спека, вам буде зручно в шовковій білизні, бо вона дарує легку приємну прохолоду.

Коли ви вже знаєте, які є види жіночих піжам, де їх краще купувати, зробити кінцевий вибір буде не складно. Замовляйте товари у надійних постачальників, в великих інтернет-магазинах, де представлений достатній асортимент, можна вибрати підходящий розмір.