Довгий час єдиною опцією серед іграшок для стимуляції клітора була віброкуля, але кілька років тому ринок товарів для дорослих поповнився інноваційним девайсом під назвою вакуумний вібратор. Ці іграшки використовують ритмічні пульсації повітря для стимуляції клітора без прямого контакту з ним, тобто не торкаючись його головки. За відчуттями це схоже на оральний секс — посмоктування, торкання кінчиком язика чи пальців — з можливістю регулювати інтенсивність, від ніжного впливу до запаморочливого.

Відгуки користувачів вакуумних іграшок свідчать про те, що відчуття від безконтактної стимуляції суттєво відрізняються від тих, що дарує вібрація. Оргазм настає значно швидше і відчувається глибше, а також відсутній ефект оніміння або гіперчутливості клітора. Отже, вакуумний вібратор однозначно вартий вашої уваги, навіть у якості першої іграшки для сексу і мастурбації. Наприклад, кліторальний вакуумнік Svakom Pulse Pure стане чудовим подарунком як собі, так і подрузі або сестрі. Свою технологію посмоктування вони називають Pulse Technology, і це відповідає дійсності, адже після оргазму з такою іграшкою клітор наче пульсує від задоволення. Модель має 5 режимів вакуумної стимуляції та 5 рівнів інтенсивності, тому ви 100% знайдете ідеальний режим для вашої чутливості. Також вартий уваги вакуумний вібратор Satisfyer Supernova, який поєднує у собі властивості вібратора-кролика з безконтактним стимулятором. Вагінальний відросток іграшки має 4 кути нахилу з можливістю фіксації у вибраному положенні, а замість кліторального відростка модель оснащена розтрубом для вакуумної стимуляції повітряними хвилями. Це оригінальний варіант для тих, хто надає перевагу одночасній вагінально-кліторальній стимуляції.

Топовим брендом у цій сфері є німецька компанія Вуманайзер, якій належить технологія Pleasure Air, але ми повернемось до неї пізніше. Вуменайзер, як і декілька інших відомих брендів преміум-класу, належить компанії WOW Tech Group, яка створила дочірній бренд бюджетних секс-іграшок ROMP. Асортимент вакуумних стимуляторів ROMP складається з трьох моделей:

  • ROMP Switch, що працює від батарейок;

  • ROMP Free з кришкою для гігієнічного зберігання і транспортування іграшки;

  • ROMP Shine, класична модель в яскравому корпусі з ABS-пластику.

ROMP — це поєднання недорогих, але якісних матеріалів з унікальною технологією Pleasure Air, яка також присутня в іграшках Вуманайзер. Позиціонування останнього розраховано на більш дорослу аудиторію, і це виражається у дизайні їхніх товарів, наприклад, Womanizer Premium 2 (https://lovespace.ua/uk/products/vakuumnyj-stimulyator-womanizer-premium-2). Корпус повністю виготовлений з медичного силікону з золотистими та сріблястими вставками, а глибокі елегантні кольори чудово поєднуються з оксамитовою поверхнею. Фішка Smart Silence активує іграшку лише при контакті з тілом, а функція Autopilot 2.0 самостійно перемикає режими вакуумної стимуляції — вам залишається лише розслабитися і отримувати задоволення від нових відчуттів. Варто зазначити, що головка Womanizer Premium 2 також виготовлена з силікону, тому сумісна з лубрикантами лише на водній основі та антисептиками без спирту. Використання інтимного гелю під час мастурбації збільшує чутливість і робить процес комфортнішим, а також завжди стане у нагоді під час сексу з партнером чи партнеркою.