У кінотеатрі AMC на Лінкольн-сквер у Нью-Йорку відбулася прем'єра фільму "Мама мафія". Її відвідала 58-річна Моніка Беллуччі, яка зіграла у фільмі головну роль.
 
Колишня дружина Венсана Касселя вийшла на червону доріжку у чорному смокінгу, білій сорочці та чорній спідниці на підлогу, образ доповнив краватку. Раніше ЗМІ повідомили про роман Моніки із режисером Тімом Бертоном. На червоній доріжці помітили російську модель Владу Рослякову та інших зірок.
 
Фільм розповідає історію американки, яка зненацька успадковує від свого покійного дідуся мафіозну імперію. Жінка поступово переймається злочинним бізнесом і перевершує чужі та власні очікування. Режисером фільму стала Кетрін Хардвік, відома по роботі над першою частиною саги "Сутінки".
 
Моніка Беллуччі зараз у центрі уваги не лише через нові ролі, а й через зміни в особистому житті свого колишнього чоловіка Венсана Касселя: той розлучився з дружиною Тіною Кунакі, через що багато хто став обговорювати можливе возз'єднання актора з Беллуччі. Каселю навіть довелося відключити коментарі в інстаграмі*, оскільки там розпочався незапланований флешмоб його шанувальниць.