Твоє волосся сухе, неслухняне, посічене? Не поспішай з радикальними заходами у вигляді короткої стрижки. Наші поради та засоби від бренду Piel Cosmetics допоможуть покращити стан та відновити гарний вигляд пошкодженого волосся.

Бренд Piel Cosmetics – виробник професіної косметики на основі гіалуронової кислоти та наносрібла для домашнього догляду та косметологічних процедур. Також бренд має лінійку засобів для якісного та безпечного догляду за волоссям. 

Порада 1. Зміни шампунь!

Багато шампунів з мас-маркету і популярні корейські засоби для миття голови містять агресивні поверхнево активні речовини, тому з’являється лупа, а волосся стає жорстким і тьмяним. Відновлюючий шампунь для пошкодженого волосся Macadami Restore Shampoo на основі безпечних ПАВ з активними компонентами у складі м’яко очищує шкіру голови без пересушення, дбає про волосяні цибулини і пригладжує лусочки волосяних стержнів.

Порада 2. Використовуй маску або кондиціонер

Маски призначені саме для волосся – на шкіру голови їх наносити не можна, а от на довжину потрібно при кожному митті. Якщо волосся тьмяне, ламке і плутається – Macadamy Restore Mask швидко поверне йому блиск і м’якість. А складі засобу є активні компоненти, які проникають у структуру волосяного стержня: заповнюють пустоти і пригладжують лусочки.

Волосина – це ороговілі тканини, які самостійно відновитися не можуть. Фарби, засоби для укладки, щипчики для вирівнювання постійно пошкоджують структуру – волога з волосся швидко випаровується, а структура руйнується. Тому маска потрібна саме для того, щоб заповнити порожнини та пригладити поверхню.

Порада 3. Пробуди тих, хто спить!

На шкірі голови кожної людини є певна генетично закладена кількість волосяних цибулин – збільшити її неможливо. Але, якщо густина помітно втратилася після незліченних експериментів із зачісками – це означає, що частина фолікулів перейшла у «сплячий режим». Щоб пробудити їх та відновити густину – використовуй сироватку для зміцнення та росту волосся Hair Serum 2 рази на день курсом 8 тижнів. Далі її застосовують профілактично 2-3 рази на тиждень.

Порада 4. Не поспішай з ножицями!

Якщо кінчики ну дуже посічені – їх все-таки краще підстригти. Але тільки цей захід ситуацію не вирішить – вже через місяць все повернеться знову. Якщо кінчики не дуже посічені або значні ушкодження прибрали ножицями – далі справа за відновлюючою сироваткою Macadami Repair Serum. Цей засіб миттєво проникає у структуру, заповнює пустоти і ніби склеює волосинку, а на поверхні утворює захисну плівку.

Порада 5. Термозахист та SPF – необхідні

Використовуєш фен та вирівнювач – захисти волосся від впливу високої температури! Буваєш багато на сонці – потрібен захист від ультрафіолету. Щоб не купувати кілька окремих баночок – використовуй інтенсивно зволожуючий спрей Moisturizing Body Spay. Він призначений для тіла і волосся та містить компоненти, які захищають від високої температури й ультрафіолету.