Ріанна з'явилася в білому тотал-цибулі на презентації нової лінійки своєї компанії Fenty Beauty. Біла водолазка підкреслила її живіт: співачка незабаром стане матір'ю вдруге. Водолазку доповнили біла спідниця на підлогу, білий джинсовий жакет та босоніжки з тонкими ремінцями. Фотографії зірки з'явилися в інстаграмі Fenty Beauty.
 
Другу вагітність Ріанна розкрила під час виступу на Суперкубку, де з'явилася в облягаючому комбінезоні яскраво-червоного кольору.
 
Образи вагітної Ріанни є одними з найбільш обговорюваних у ЗМІ: співачка ще навесні заявляла, що збирається зруйнувати стереотипи про те, як має виглядати жінка в очікуванні дитини. Співачка відмовилася від закритих речей оверсайз і часто з'являється у провокаційних вбраннях.
 
Вперше Ріанна стала матір'ю лише рік тому: вона народила сина, ім'я якого співачка та її коханий A$AP Rocky досі тримають у таємниці. Фотографіями свого сина вона ділиться в соцмережах: раніше Ріанна показала його великодню фотосесію на лужку в оточенні живих до роликів.