Creed Aventus – це популярний аромат, створений престижним парфумерним будинком Creed. З моменту випуску він завоював значну кількість прихильників і став одним із найбільш впізнаваних і затребуваних ароматів у галузі. Про його аромат, історію і не тільки читайте у статті.

Історія

Creed Aventus випустили в 2010 році і створив його Олів'є Крід, парфумер у шостому поколінні династії Крід. Натхненням для Aventus стало життя Наполеона Бонапарта, відомого французького військового та політичного лідера. Олів'є Крід хотів передати в цьому ароматі https://parfumcity.com.ua/ua/products/creed-aventus-100-ml суть сили, бачення та успіху Наполеона.

 

Класифікація та ноти

Aventus класифікується як деревний шипровий аромат і пропонує складну суміш нот. Верхні ноти: чорна смородина, бергамот, яблуко та ананас, які створюють свіжий фруктовий початок. Ноти серця складаються з берези, жасмину, пачулі та троянди, додаючи глибини та витонченості. Базові ноти – це дубовий мох, сіра амбра, мускус і ваніль, що дарує стійкість та чуттєвість.

 
Creed Aventus

Деталі

1. Одним із унікальних аспектів Aventus є його варіації. Creed виробляє Aventus партіями, і кожна партія може мати невеликі відмінності в ароматі, кольорі та звучанні. Ця характеристика привернула увагу та створила культуру відстеження партій серед ентузіастів ароматів.


2. Фірмова нота ананаса. Нота ананаса в Aventus є однією з його визначальних характеристик. Він додає аромату виразну солодкість і тропічну атмосферу, робить його миттєво впізнаваним.

 
Creed Aventus

Бренд сьогодні

Creed, заснований у 1760 році, є одним із найстаріших розкішних парфумерних будинків у світі. Він відомий своєю відданістю високоякісним інгредієнтам і майстерності. Бренд має багату історію створення індивідуальних ароматів для королівських осіб, знаменитостей і вибагливих клієнтів.


Сьогодні Creed залишається сімейним бізнесом на чолі із сином Олів'є Кріда, Ервіном Крідом, парфумером у у сьомому поколінні. Бренд пропонує широкий асортимент ароматів як для чоловіків, так і для жінок, кожен зі своїм унікальним характером та історією.

 

Creed Aventus, зокрема, залишається флагманським парфумом для бренду, який люблять ентузіасти ароматів у всьому світі. Його успіх призвів до випуску різноманітних фланкерів і лімітованих випусків, розширивши лінійку Aventus і ще більше зміцнивши свій культовий статус у парфумерній спільноті.