Які б яскраві та неочікувані зміни не приносив з собою новий модний сезон – фаворитом гардероба кожної вибагливої модниці залишається сукня міді. Вона як зразок елегантності, жіночності та універсальності ніколи не втрачає своїх позицій. Легко адаптується до будь-якого сезону, фасону та типу тканини. Недарма модні дизайнери приділяють таким моделям багато уваги. Адже сукня міді вже являє собою готовий образ, який варто лише підсилити вдалими аксесуарами.

Привабливі, універсальні вони стають ідеальною основою для створення безлічі ефектних луків. Маючи лише одну міді-сукню, Ви можете змінювати вбрання до невпізнанності залежно від ситуації та погоди. Багато цікавих варіантів представлено на https://www.sinsay.com/ua/uk/zhinka/odiah/sukni/sukni-midi. Серед різноманіття фасонів, барв, стилів та матеріалів Ви обов’язково знайдете ідеальну сукню.

Що таке сукня міді? Особливості та переваги

Міді – це довжина нижче коліна й до середини литки. Тобто середня: не коротка й не дуже довга, що ефектно підкреслює привабливість та жіночність. З нею легко створювати луки різних стилів: домашній, повсякденний, офісний, урочистий, вишуканий. На відміну від максі при тій же елегантності та вишуканості забезпечує комфортність руху.

Переваги суконь міді:

Універсальні – довжина робить їх вдалим вибором до різних випадків. Вони підходять як для щоденного носіння, романтичних побачень та офіційних заходів.

Актуальні – як би не змінювалася мода «золота середина» завжди залишається в тренді. Змінюються лише пріоритети в фасонах, матеріалах, принтах.

Доречні – пасують кожній жінці, підкреслюють привабливість і жіночність образу, поєднується з будь-яким взуттям.

5 креативних ідей із сукню міді

Якщо і досі вважаєте сукню міді необхідною в гардеробі, але нудною класикою – дуже помиляєтеся. Адже модель середньої довжини будь-якого фасону можна обіграти за допомогою аксесуарів та додаткових предметів одягу. Таким чином змінити зовнішній вигляд та призначення вбрання.

  • Модна сукня-комбінація середньої довжини

Для яскравого літнього луку накиньте зверху барвисте кімоно з рослинним принтом.

Одягніть під низ білу футболку, кросівки – ефектний зразок у стилі street style.

  • Легка квіткова міді

Відмінний варіант для спекотних днів. У поєднанні з капелюшком, стильною сумкою, сандалями чи білими кедами на платформі отримаєте романтичний look.

Вдягніть джинсову куртку або жилет і у Вас готовий кежуал.

  • Чорна сукня з розрізом

Поєднайте її з приталеним піджаком пастельних тонів, лоферами, туфлями kitten heels вийде привабливий варіант створити діловий стиль.

Якщо ж додати прикраси, клатч, витончені шпильки – маєте вишуканий вечірній лук.

  • Сукня-олівець

Теж гарний варіант для модних експериментів. Якщо спочатку це мінімалізм з простими лініями крою, то пристебнута баска одразу змінює форму, підкреслює талію.

  • А-силует.

Відмінно підходить для неформальних і романтичних образів. Вдалим доповненням стануть плетені капелюх та сумка, сонцезахисні окуляри, легкі сандалі, босоніжки.

Як вибрати сукню міді?

Моделі середньої довжини, в яких вдало поєднується привабливість, елегантність і скромність не втрачають популярності. Тому fashion дизайнери пропонують створюють різноманітні фасони, вибирають для пошиття різні матеріали, візерунки, кольори.

Літні моделі шиють з легких повітряних тканин. Для осінніх та зимових аутфітів підходять сукні міді з трикотажу, щільних бавовняних , які забезпечать тепло та затишок у холодну пору. Вибір стилю та фасону залежить від індивідуальних уподобань і особливостей.