Зірка популярного у 80-х серіалу "Династія" Джоан Коллінз дала інтерв'ю The Times. У розмові з журналістом актриса, якій у травні виповнилося 90 років, розповіла про гастролі зі своїм іменним шоу, спосіб життя голлівудської зірки, на який їй, як і раніше, доводиться старанно заробляти, невдалих шлюбах з чоловіками-аб'юзерами та зрадниками, а також про те, як знайшла особисте щастя з п'ятим чоловіком, який молодший за неї на 32 роки. Spltnk вивчив інтерв'ю та переказує головне.
 
Джоан Коллінз здобула народне кохання у 80-х завдяки ролі дружини нафтового магната Алексіс Колбі в серіалі "Династія", яка принесла їй премію "Золотий глобус". Потім, як і її молодша сестра, письменниця Джекі Коллінз, вона випустила свою першу книгу Prime Time, яка стала бестселером, а потім ще кілька книг та автобіографій. Коллінз створила не лише на екрані, а й у житті свій образ гламурної жінки-вамп, у тому числі завдяки п'яти шлюбам та стилю голлівудської діви, який не змінюється протягом багатьох років.
 
Колись я говорила дівчаткам у школі: "Я одного разу вийду за нього заміж". Якою ідіоткою я була. У мене було стільки мізків, скільки в цій склянці води… Але якого біса? Я позбулася його.
 
Першим чоловіком Джоан Коллінз став ірландський актор Максвелл Рід. Коли вони познайомилися, йому був 31 рік, а їй — 17. Раніше актриса вже розповідала, що їхня "романтична" історія почалася з того, що Рід зґвалтував її на першому побаченні, підсипавши їй щось у віскі. А потім вона вийшла за нього заміж із сорому. Вони прожили у шлюбі з 1952 по 1956 рік, Рід помер у 1974 році у віці 55 років від раку.
 
Я, мабуть, дурна. Я не знаю. Я маю на увазі, що спочатку ніхто з них не здавався таким поганим. Пітер Холм був привабливим і кумедним. Він співав мені серенади, граючи на своїй гітарі. <...> Насправді вони всі тягли з мене гроші. <...> Життя – це не страва з вишнями. Життя - це миска вишневих кісточок, і я з'їла їх чимало, особливо у стосунках із чоловіками.
 
Я працюю, бо маю заробляти на життя. Мене вражає, коли люди вважають, що в мене багато грошей. І я працюю, бо це мені подобається. Я дійсно з нетерпінням чекаю на початок туру, тому що це в деякому сенсі теж акторська гра. Я намагаюся виглядати якнайкраще, щоб ви писали про мене приємні речі.
 
В інтерв'ю Джоан Коллінз заявила, що вона недостатньо багата, щоб піти на пенсію, хоч працює в індустрії з 1950-х років. У актриси, однак, є нерухомість у Лондоні, Лос-Анджелесі та на Лазурному Березі.