Мадонна повернулася додому після термінової госпіталізації: співачка провела тиждень у реанімації через серйозну бактеріальну інфекцію. 64-річну Мадонну відвезли до лікарні, знайшовши її непритомною.
 
Незважаючи на те, що зараз вона знаходиться вдома, її стан бажає кращого. Як повідомляють джерела, співачка має постійну нудоту, вона не може встати з ліжка. Хоча до лікарні Мадонна потрапила ще у суботу, про це стало відомо лише вчора вночі. "Останні пару днів ніхто не знав, як все повернеться, сім'я готувалася до гіршого. Тому всі тримали в секреті з суботи. Усі боялися, що ми можемо втратити її", - розповів журналістам один із близьких співачки.
 
Раніше родичі зірки розповіли, що до лікарні Мадонна потрапила через перенапруження: вона інтенсивно готувалася до світового турне на честь 40-річчя своєї музичної кар'єри, яке мало розпочатися 15 липня. За словами інсайдерів, вона репетирувала по 12 годин щодня.
 
Видання TMZ у свою чергу розповідає, що погіршення стану здоров'я у Мадонни було протягом місяця. Однак вона ігнорувала всі тривожні симптоми і не зверталася до лікаря, оскільки була зосереджена на майбутньому турі. Турне зрештою було відкладено.
 
У мережі також з'явилися припущення лікарів, що до інфекції могли призвести пластичні операції, зроблені співачкою. Раніше її розкритикували після премії "Греммі" за те, що вона не схожа на саму себе, а також фотографії, які вона викладає в соцмережах. За словами інсайдерів, критика сильно засмутила співачку: вона навіть вирішила перед туром повернутися до "натуральнішої зовнішності".