Брітні Спірс спростувала новину про те, що вона вживає наркотики, зокрема метамфетамін, яку опублікували видання Daily Mail та The Sun із посиланням на колишнього чоловіка зірки Кевіна Федерлайна та її батька Джеймі Спірса.

“Так сумно, що вони брешуть про мене. Можливо, вони цього й не говорили, бо це просто не має сенсу. <...> Я завжди відчувала, що журналісти цькують мене. Сумно, що нікого не турбує, коли фабрикується така немислима брехня. Сподіваюся, це просто ненависницькі новини, і ні Кевін, ні мої діти про мене не говорили” — написала Брітні в соцмережах.

Кевін Федерлайн у розмові з TMZ заявив, що справді не говорив нічого подібного. За його словами, якось він довірився журналістам Дафні Барак та Ербілеві Гунасті, впустивши їх у свій будинок, але тепер ця довіра втрачена. "Нашу родину дуже засмучує, що Дафні та Ербіль вирішили опублікувати хибні заяви, посилюючи біль нашої родини та травму моїх неповнолітніх синів", - сказав Кевін.

Він додав, що Дафні буквально зводить його сім'ю, хоча її неодноразово просили цього не робити. Кевін визнав, що кілька разів говорив з обома журналістами, проте висловлювався у поважній манері, “з любов'ю та співчуттям” до Брітні та всієї родини. Тим часом сама Барак сказала в коментарі для Page Six, що зняла 12 днів матеріалу з Федерлайном та його сім'єю, причому на його прохання, і те, що в результаті вийшло у ЗМІ — лише невеликий відсоток відзнятого.

Також стало відомо, що адвокат Спірс, Метью Розенгарт, направив офіційного листа до Daily Mail з вимогою видалити з сайту статтю про вживання Брітні наркотиків та провести внутрішнє розслідування. Він зазначив, що перед публікацією матеріалу ніхто не пов'язувався з представниками зірки, що лише підтверджує "злий намір і безрозсудну зневагу до істини".