Вчера концерт Ани Лорак таки состоялся. Во время потасовки пострадало несколько человек. Сама певица прокомментировала события на концерет весьма банально, написав, что у нее самые хорошие фанаты.

Украинские звезды решили прокомментировать поведение певицы. О концерте Ани Лорак написала на своей страничке  в соцсети Мария бурмака:

"Про Одесу і Ані Лорак. Загальні настрої зрозумілі і мене теж вражає невідповідність війни на Сході і цілодобового фестивалю на курортних набережних. Але.

По перше. Концерт Ані Лорак в Одесі-це не найголовніша біда зараз і врешті лежить в площині уявлень про моральність її і власників нічного клубу ( там не тільки концерт Лорак відбувається, до речі. І не треба забувати, до того, що ця індустрія теж має право на існування, це теж економіка і податки).
По-друге. Моральними авторитетами і тими, кого можна назвати "совість націі" можуть бути не всі і, очевидно, Кароліна не з їх числа. Але давайте не опускатись до якихось судилищ. Ані Лорак-не причина, а наслідок інформаційної політики України, наслідок ставлення українських медіа до українських музикантів-хіба попса і продажність не культивувалась десятиліттями? Де тоді пікети і претензіі до телеканалів і ФМ радіостанцій?
По-третє. Ця історія з " відкупним" це взагалі шось незрозуміле і противне. 

Ну а по-четверте..Країна змінилась, це правда. Фальш і лицемірство викупаються відразу і ніхто ( і артисти в тому числі) уже не зможе обрати собі лінію " бути поза політикою". Це не політика-це війна, де є свій і чужий. І чужий свого вбиває. Ніхто не хоче війни, але вона уже прийшла в наш дім. І "нейтралітет" в цій ситуаціі дорівнює аморальності"