Наомі Кемпбелл опублікувала в інстаграмі спільні фото з дочкою, показала, як зустріла Новий рік, і привітала своїх шанувальників.
 
"З Новим роком! Нехай Бог зберігає вас і вашу родину щасливими та здоровими протягом усього року, - написала Наомі під фотографіями. - Нехай Господь дарує вам свою благодать і силу у 2023 році. З Новим роком".
 
Раніше Наомі Кемпбелл поділилася фотографіями з відпочинку на Мальдівах, де проводила час із дочкою та друзями.
 
Супермодель досить рідко ділиться в соцмережах кадрами з півторарічною дочкою. Ім'я дочки Наомі Кемпбелл вважає за краще тримати в таємниці, обличчя дівчинки шанувальники супермоделі поки що теж не бачили.
 
Про народження дочки Наомі Кемпбелл оголосила у 2021 році, а в середині лютого 2022 року з'явилася разом із дівчинкою на обкладинці британського Vogue. Дівчинку, ймовірно, народила сурогатна мати. Батько дівчинки невідомий, оскільки супермодель вважає за краще не афішувати особисте життя. Цікаво, що практично ніхто з оточення супермоделі не знав, що вона планує стати матір'ю.
 
Раніше Наомі Кемпбелл мав роман із російським мільярдером Владиславом Дороніним. Вони зустрічалися з 2008 до 2012 року. Зараз Кемпбелл офіційно ні з ким у стосунках не перебуває.