Ольга Фреймут произвела фурор очередным элегантным образом, который выбрала для театра. На своей страничке в социальной сети звезда также посоветовала, чем можно заняться в свободное время.

Друзі, як давно Ви були в театрі?
Питаю, тому що хочу запросити всіх своїх пiдписників, які проживають у Києві на 3-D балет «Лісова ..» за мотивами драми - феєрії «Лісова пісня» Лесі Українки  .Думаю, твiр читали всi 
Ще більше чуттєвості та чарівництва класичного сюжету української літератури додасть модерн-оформлення - сучасна хореографія та візуальні технології замість декорацій.
Твір про любов протилежностей.
Вона - живе тільки свободою та творчістю. Він - звичайний хлопець, який дивиться на світ крізь призму свого глибокого музичного сприйняття. Мавка дарує йому натхнення для творчості, але при цьому Лукаш забирає у неї найдорожче - свободу. Чим обернеться ця любов на межі світів? Дізнайтеся, відвідавши сучасну постановку «Лісова ..." у виконанні балету OSDC, під акомпанемент чудової музики українського композитора Микити Руденко.
Твори Лесі Українки я дуже люблю та вважаю, що сходити треба кожному, тим більше ціни на таку масштабну виставу дуже доступні.