Телезвезда Ольга Фреймут опраздновала День рождения на прошлых выходных и поделилась парочкой фотографий на страничке в Инстаграм.

На фото звезда позировала в элегантном белом платье в пол, покоряя модным образом и внешним видом. Также недавно Фреймут рассказала что демает о новом сезоне шоу "Инспектор".

"Мені здається… ні, мені не здається - програма втратила моральне наповнення. Усі принципи, які я будувала, зараз перекреслені заради того, щоб скористатися людськими долями. Це працює на рейтинг, але… Мені б хотілося, щоб повернули у програму ті принципи, які ми з командою започаткували.
Найгірший момент – із глухонімим хлопчиком у першому випуску. Мені навіть сон про нього наснився. Я не можу пробачити команді «Інспектора», що вони приїхали у цей інтернат без кваліфікованого перекладача, не вислухали дитину, не почули, підмонтували все на догоду викладачам, які абсолютно непрофесійні. Це не просто не можна рекомендувати було - це просто ганьба міста! Також вразила історія з пологовим будинком і смертю породіллі. Я пам’ятаю того мужчину, який питає: «Чому ви її не врятували?». І ніхто не дав відповіді. Підзняли у кав’ярні якийсь незрозумілий синхрон, не дали родині можливості щось з’ясувати. Треба було пояснити, чому їхня дитина пішла з життя і забрала із собою ще двох діток. Як можна нагородити заклад, де сталося три смерті? От цього пробачити не можу.
Знаю, що цифри високі, і бажаю успіху колегам, але це вже не та програма, яку творила я."