Наталья Могилевская поделилась фотографией в ярком наряде, позируя с подругой во время отдыха, и поздравила украинцев с праздником.

"Сегодня на Хортице состоялась Большая молитва за Украину. 
Я прошу всех кто желает мира и процветания нашему Большому Дому, кто не равнодушен и понимает, что времена настали серьёзные, все кто верит - сегодня вечером или завтра утром( чтоб на трезвую:)))),
Прочитайте искреннюю молитву за нас всех. Своими словами. Главное из самой глубины Вашего сердца. Присоедините родных и деток!
Мы вместе - ОГРОМНАЯ СИЛА !!!
С праздником страна. ... Кожного разу, коли вони зустрічалися, коли сварилися і сперечалися,все перекочувалося і не закінчувалось,і кожного разу повітря засвічувалось, з очей виганяючи найменший сумнів, і історія їхніх дивних стосунків не мала продовження і жодного змісту, але варта того, щоби її розповісти. Коли вони втомлювалися і поверталися, коли вивітрювалися і не віталися, боролися вперто зі своїми видіннями, і говорили тільки з псами і тінями,вони трималися болю і відчаю, знаючи, що тільки їхньою вбивчою, понівеченою, північною ніжністю можна посперечатися з вічністю. І коли їх вчергове ламало і кидало,і планети над ними пливли розхитано, коли їх знаходили ранками тихими, відслідковуючи їхнє дихання, вони зупинялися в мороці теплому, й освітлювали навколишню темряву зірками, сигналками й сірниками, переплітаючись язиками. І кожного разу, коли їх відспівували, відстрілювали і хором підспівували, ніби життя кримінальних ангелів вичитували з церковних євангеліїв,переповідали їхню історію,темну, спотворену і нескорену, переписану,недоговорену,ними самими вкотре повторену."