Украинская телеведущая и бывшая модель Катя Осадчая отправилась в Париж посетить Неделю моды. Осадчая примерила парочку стильных образов для модных показов, а также покорила уличным стилем.

В частности, Катя примерила аутфит в белом цвете, дополнив лук красной курткой и ботильонами белого цвета. Фотографией звезда поделилась в соцсети и рассказала о том, как в Париже начиналась ее карьера модели.

"Перший раз в Париж я приїхала в 16 років, саме восени, 3 листопада. Я дуже добре пам‘ятаю той день - нова модельна агенція, квартира у дев‘ятому районі і сусідка по кімнаті annachurina :)

Все було чужим, холодним і не дуже привітним. Тут я починала жити самостійно, планувати бюджет на тиждень, знаходити спільну мову з колегами і агенцією, ходити на сотні кастингів і не нити, що хочу додому, а це було найважчим. Я писала листи рідним і не відправляла їх, просто так ставало легше, я розуміла, що побудувати кар‘єру без труднощів неможливо, але перші місяці дуже хотілося додому.

В агенції до усіх ставляться однаково, не зважаючи на вік і досвід і працювати на рівні з дорослими, в 16 років, це ще те випробування. Товста, худа, волосся того, чи не того кольору, чи довжини, мало роботи, багато кастингів...etc 

З годом знайшлися друзі, Париж став рідним містом і в роботі все пішло в гору. Але той час не забуду ніколи."