Оля Фреймут настоящая модница. Телеведущая не устает радовать модными образами в самых красивых и трендовых аутфитах сезона.

В этот раз Фреймут примерила красивое миди-платье черного цвета с цветочным принтом и поделилась фотографией в соцсети. Также Оля рассказала о своей любимой книге.

«Усе побачиш, коли пригальмуєш», або «Правила виживання у метушливому світі». Книга стала хімчисткою мого життя. Перебираю цитати, коли плутаюся, яке рішення прийняти . Генім Сунім - відомий психолог «соціальних мереж», родом з Кореї , освіту здобував у Гарварді й Принстоні. У автора мільйони підписників у Твіттері. Раджу всім , хто хоче навчитися брати від життя своє .
У житті значно більше звичайних годин, ніж незвичайних . Ми стоїмо в черзі в супермаркеті . Годинами добираємося на роботу. Поливаємо квіти та годуємо домашніх тварин. Щастя означає вміти знаходити насолоду в тих звичайних годинах.
Ми живемо серед численних стосунків: сім’я , друзі, колеги, сусіди ...Життя чудове , коли стосунки чудові . Щастя на самоті не триває довго.
Значні досягнення починаються з одної -єдиної думки.
Не дозволяй думкам людей визначати, хто ти."