Крістін Девіс розповіла в інтерв'ю The Telegraph про свої переживання через критику, з якою вона зіткнулася через корекцію зовнішності за допомогою філерів.
 
Зірка "Сексу у великому місті" розповіла, що нерідко вдавалася до косметичних процедур, і іноді вони проходили вдало, а іноді ефект виявлявся зовсім не таким, як очікувалося, і тоді доводилося розчиняти і виводити філери. Однак увесь цей час громадськість безжально висміювала її: “Я навіть плакала через це. То був жахливий стрес”.
 
Девіс уточнила, що насамперед люди критикували форму її губ, хоча сама вона довгий час не помічала проблеми, тим більше що оточення зірки вдавало, ніби все гаразд. “На щастя, я маю хороших друзів, які, зрештою, щось сказали. Справа в тому, що сам ти не посміхаєшся собі, коли дивишся у дзеркало. Невже хтось так робить? Це дуже дивно", - наводить видання слова 58-річної актриси.
 
Також Девіс зазначила, що критикують не лише її, а й її колег із “Сексу у великому місті” Сару Джесіку Паркер та Синтію Ніксон, особливо після того, як усі актриси вирішили знятися у продовженні культового серіалу дев'яностих та нульових. “Це важко, коли тебе порівнюють із тобою в молодості. Потрібно мати мужність, щоб пам'ятати, що ти не повинен виглядати так само. Інтернет ніби хоче цього, але водночас і не хоче, у цьому стільки протиріч”, - сказала Крістін.