Вайнона Райдер, чия голлівудська кар'єра перезапустилася завдяки зйомкам у популярному серіалі "Дуже дивні справи", з'явилася на цифровій обкладинці Harper's Bazaar і дала інтерв'ю виданню — публікацію приурочено до виходу четвертого сезону.

Втім, мова пішла не лише про новий проект Вайнони — акторка згадала і про той час, коли її кар'єра навпаки стала на паузу. Цей процес супроводжувався і низкою публічних скандалів — найгучніший вибухнув у 2001 році, коли Райдера заарештували за крадіжку в магазині Saks Fifth Avenue в Беверлі-Хіллз.
 
Я напевно відступила. Я була у Сан-Франциско. Але я не отримувала нових пропозицій. Я вважаю, що це був взаємний розрив. Це був якийсь жорстокий час. Там було багато підлості. Пам'ятаю, як повернулася до Лос-Анджелеса, і... це був важкий час. Я не розуміла, чи закінчилася ця частина мого життя, - Поділилася спогадами Райдер.
Актриса також зазначила, що у Голлівуді свої, часом дуже суворі закони.
 
Це жорстокий бізнес. Ви постійно працюєте, але якщо ви хочете зробити перерву, вам кажуть: "Якщо ви сповільнитеся, все зупиниться". А потім все сповільнюється, і ви чуєте: "Повернутись буде неможливо". А потім це змінюється на "Вас уже й не питають". Це було жорстоко, - Сказала актриса.