Пенелопа Крус стала героїнею вересневого номера іспанського Vogue. На обкладинці журналу вона відображена в латексних міні-шортах і корсеті Versace у поєднанні з курткою твідової Chanel.
 
Автором зйомки виступив фешн-фотограф Нед Роджерс. Над образами працювала відомий британський стиліст та редактор моди Табіта Сіммонс.
 
В інтерв'ю виданню актриса зізналася, що переживає через майбутні зйомки у фільмі "Феррарі" Майкла Манна про підприємця і колишнього гонщика Енцо Феррарі, де вона зіграє його дружину Лауру.
 
Щоразу, коли я починаю зніматися, у мене з'являється страх, який навіть переслідує мене у снах. Мені сниться, що на знімальному майданчику щось не ладнається. У моїй професії ніколи не виникає почуття, що ти вже досяг того, чого повинен був досягти, що ти навчився всього, чого повинен був навчитися, і це мене тішить. Ти завжди студент, підмайстер.
 
При цьому Пенелопа наголосила, що пріоритетом для неї зараз є роль матері.
 
Я вже не в тому віці, коли починала зніматися, у мене двоє дітей. Материнство стало для мене найрадикальнішою зміною у житті. Це змінює так, як не здатний змінити жоден проект.