Для всіх, хто планує грати на Покер Матч, огляд принципів та особливостей роботи фінансової взаємодії між румом та гравцем є, безумовно, дуже актуальним. Багато хто знає, що ПМ — єдина онлайн-кімната, де можна грати на гривні, але є й інша корисна інформація, що стосується грошових транзакцій, функцій та вимог до користувача.

Верифікація ігрового аккаунту

Ми вирішили почати наш огляд саме з цієї процедури, що є обов’язковою для кожного гравця ПМ. Верифікація — це не примха, а необхідність. По-перше, завдяки цій процедурі ви підтвердите свій вік (а користуватись послугами руму по закону мають тільки повнолітні особи). По-друге, «знайомство» руму з гравцем допоможе захистити користувача від шахраїв, яких у наш час чимало. Нарешті, без успішного підтвердження аккаунту та особи гравця за правилами руму виводити виграні кошти буде неможливо.
ПокерМатч — це ліцензований рум, що визнаний покерною спільнотою та встиг заслужити довіру серед користувачів. Тому не слід боятися довіряти свої персональні дані співробітникам кімнати: пред’явлена інформація буде знаходитись під надійною охороною та не буде передана третім особам. До речі, аналогічна процедура діє у більшості румів планети.
Тепер ознайомтеся з покроковою інструкцією по проходженню процедури:
  1. Заповніть усі наявні поля у ігровому профілі (ім’я та прізвище, адреса електронної пошти, дата народження, тощо).
  2. Відскануйте свій паспорт або зробіть його чітке фото (для документів старого зразка це перший та другий розворот; якщо в вас ID-карта, переконайтеся, що чітко видно увесь документ з кутками включно).
  3. Завантажте фото у розділі «Верифікація» (в вашому профілі).
  4. Аналогічним чином сфотографуйте та завантажте фото актуальної платіжної картки. При цьому важливо приховати усі цифрові дані картки, окрім перших шести та останніх чотирьох цифр у її номері.
  5. Якщо ви власник неіменної картки, потрібно буде додатково надати руму фото виписки з вашого банку або скрін персонального кабінету з онлайн-банкінгу, де буде видно ваші прізвище та ім’я, а також цифри з номеру картки, що вказані в попередньому пункті.
  6. Наостанок вам потрібно прив’язати картку до ігрового аккаунту та вперше зробити депозит мінімальною сумою 100 гривень.
Якщо в вас виникають питання чи проблеми з верифікацією, зверніться по допомогу у саппорт руму.

Інформація про платежі

Всі фінансові операції проводяться через офіційний сайт ПМ. Робота з касою доступна як для користувачів ігрового клієнту, так і для гравців, що обрали веб-версію. Від обраної вами валюти буде залежати кількість та види платіжних методів.
Важливо: депозити та кешаути слід робити з використанням одного й того самого платіжного методу. Приємною новиною є те, що рум не стягує комісії за поповнення та виведення коштів (якщо до першого кешауту ви встигли награти щонайменш 20% від суми поповнення), але в залежності від обраної валюти та платіжного методу з вас можуть зніматися комісійні за конвертацію та кешаут. Також можна зняти гроші без участі у грі, але у якості протидії шахрайству рум встановив на цю послугу комісію 10%.

Депозити

Для зарахування грошей на баланс потрібно перейти до вкладки «Поповнити» у касі та заповнити усі необхідні дані. Ви можете обрати один з багатьох платіжних методів, серед них:
  • Платіжні карти VISA чи MasterCard.
  • Онлайн-банкінги Альфа-Клік та Приват24.
  • Електронні гаманці (як-то Skrill чи NETELLER).
  • Оператори мобільного зв’язку (Київстар та Лайфселл).
  • Оффлайн-термінали.
Швидкість зарахування досить висока — всього 1-2 хвилини. Мінімальне поповнення становить 100 гривень, а максимальне поповнення залежить від політики обраного вами платіжного методу.

Кешаути

Щоб вивести кошти, слід перейти до відповідної вкладки у касі. Там необхідно буде вказати не лише суму кешауту, а й ті чи інші реквізити, наприклад, номер електронного гаманця чи номер карти. Зважте на те, що не усі платіжні методи, що підходили для поповнення рахунку, можна використовувати для виведення коштів.
Зняття грошей зазвичай займає добу, максимум дві. Найменша дозволена для кешауту сума — 250 гривень. За день можна вивести не більше 3000 доларів, а за місяць — максимум 10 000 доларів. Якщо сума значна, адміністрація може розділити її на декілька кешаутів та дати запит на додаткову верифікацію. Не забудьте і про комісії, які стягують платіжні системи: з умовами їх використання краще ознайомитись завчасно. Сподіваємося, що наш ПокерМатч огляд допоможе вам без проблем вирішувати усі фінансові питання в румі.