Телеведущая и певица Оля Цибульская рассказала, с какими трудностями ей пришлось столкнуться в начале ее карьеры в шоу-бизнесе.

"Я зустріла людину яка мене принижувала. Через 10 років.В одному з модних столичних ресторанів за сусіднім столом жувала свій сніданок жінка, яка гарантувала мені повний провал в кар’єрі.
Ми поговорили. Вона визнала свою помилку 10 річної давності і додала: ,, Але це твій максимум. Вище не стрибнеш. Не вистачить сил і таланту,,.
Після ресторану я мала їхати на студію дублювати українську версію фільму #замрією ! Ми підписали контракт на озвучення іншої героїні , але ця зустріч зранку...Я переконала творців фільму віддати мені роль продюсерки. Грізної стервозної , сухої жінки, яка думає, що може впливати на чиюсь мрію. Хочу хоча б в кадрі ,,взути її туфлі,, і зрозуміти звідки береться чорне піднебіння.Сьогодні я героїня @rebeccahall 
Прем’єра 20 червня у всіх кінотеатрах України.Хочу щоб ви подивились.І моя давня знайома теж. Вона зробила мене сильнішою. А я хочу її оживити. Бо ти живий, доки ти відчуваєш .
А хто тебе зробив сильнішим ?"