Джамала в красивом летнем платье красного цвета в черный горошей проводит время со своим подросшим сыном.

Такой милой фотографией Джа поделилась на своей страничке в соцсети и прокомментировала пост.

"Ви часто запитуєте, як можна поєднувати активне творче життя і материнство?
Одразу забігаючи наперед скажу, що це не тільки складно, але й просто неможливо все ідеально встигати. Тому, ні в якому разі не берусь вам нічого радити й не кажу, що це панацея для кожного. Я просто ділюся своїми методами. Хоча і не можу назвати себе супер досвідченою мамою, бо мої поради виходять тільки з моєї родини і підходять для хлопчика, якому 1,4 місяця. Отож:
"Розклад. Графік. Режим;
Те, що я намагалася правильно налаштувати із самого початку, ще з народження Емірчика, аби і в нього був зрозумілий розклад, і я б мала години для себе. Наприклад, точно знаю, що з 7:30 – 8:00 сніданок, потім прогулянка, далі ігри, з 12:00 до 15:00 сон, після цього у нього my gym, а зараз він має поїсти і нарешті о 21:00 – сон. Тобто, це якісь абсолютно базові моменти, котрі підпорядковуються простим розкладом. Повірте, це дуже зручно! Навіть іноді буває так, що Емірка сам, без запрошення, йде до своєї кімнати та готується спати.
Сімейні ритуали;
Досить значуща частина. Наприклад, ми завжди намагаємося снідати разом і для мене важливо бути вдома, коли він засинає. Але якщо в цей час концерт, то няня чи бабуся обов'язково ставлять молитву та колискову, яку я записала. Це такий ритуал, який намагаюся ніколи не порушувати.
Безлімітна любов від всіх і звідусіль;
Безумовно, увага дитині потрібна 24/7. Тим паче зараз настав той період, коли він постійно падає, завжди на його шляху є якісь перешкоди й гострі кути. Тому потрібно аби поруч постійно були очі, а ще краще — очі людини, якій ти довіряєш. Хоча, звісно, тобі й самій хочеться слідкувати за кожним кроком дитини. З усім тим, для мене важливо аби Емір соціалізувався. Саме тому, він ходить на заняття спортом з іншими дітками. Та й до мене часто приходить вся моя команда, бабусі з дідусями є няня. Він влаштований в мій світ де є дуже багато людей. Тому, коли бачу, що вони відносяться до нього щиро, я не обмежую цей потік любові та уваги. Це ж справжнє щастя, коли твою дитину люблять. Іноді ревнощі та владність матусь заважають їм спокійно займатися своєю справою."