Наталья Валевская поделилась архивной фотографией, показав, как она выглядела в школьные годы. Фотографию Валевская опубликовала на страничке в социальной сети и прокомментировала свой пост.

"Я любила ходити в школу, а все тому, що в нас була дуже красива, талановита, любляча, душевна вчителька @alena_polevaya Олена Василівна Польова.
Вона вчила зі мною пісні під гітару,  влаштовувала нам конкурси краси і нагороджувала кожного учня.
На одному з таких конкурсів я була нагороджена в номінації:
Міс Доброта. 
Вона могла ночами придумувати та вирізати для нас вироби з паперу для аплікацій, робила те, чого не робили інші вчителі. Віддавала всю себе професії і нам.
Найулюбленіша пора в навчальному році була зима, а все тому, що після уроків можна було весело провести час, катаючись на портфелі з крижаної гірки зі своїми однокласницями, у нас були хороші дружні відносини, ми завжди підтримували один одного у важку хвилину, давали списувати.
Надалі, одна з моїх однокласниць, Наташа Матвєйчук, стала моєю дружкою на весіллі.
Мені дуже пощастило, класи в яких я вчилася були дружними, це так важливо!
Спасибі величезне найкращим вчителям школи N 22 і N 25 за їх терпіння і працю, за ті знання які в мене вклали, це безцінно, i дуже допомагає мені у житті, хоча тоді вони здавалися дуже суворими і вимогливими.
А ще, у 11 класі я була діджеєм в нашій школі, до мене на дискотеки приходили наймодніші клубери.
На той час у мене був друг, він був найкращим діджеєм міста, і завдяки йому у мене з'явилися касети з наймоднішими міксами. 
А гроші, які заробляла школа, були витрачені на покупку апаратури для школи, і ще, ці ж фінанси допомагали нашим спортсменам від школи на змаганнях. І вони перемагали.
Так що любов до музики навіть так проявила себе.
Ще, ми часто в школі влаштовували мюзикли.
Наш випуск 1998 року згадують досі. 
Я обожнюю спогади про шкільні роки, дай Бог здоров'я всім вчителям !!!!"
  ⠀⠀