Оля Фреймут поделилась фотографие с ресторана и рассказала о том, что не оставляет свою роль ревизора, после которой Фреймут стала знаменитой.

"Мене досі називають ревізором, запрошують в міста на перевірки, асоціюють з чистотою та сервісом. А ще побоюються.
Друзі, на ваші багаточисельні прохання розпочинаю проект в інстаграм, де писатиму критичні відгуки про ресторани, які в Україні вважають найкращими.
Разом із таємними експертами я проїду всією країною , щоб оцінити заклади за 25-ма критеріями. Кожен пункт оцінюватимемо від 1 до 3 балів. Потім мої оцінки та бали експерта підсумуємо . Ресторан, який в сумі набере від 120 до 130 балів - отримає один підсніжник; від 130 до 140 балів - два підсніжники; від 140 до 150 балів - три підсніжники. Деталі візитів покажу згодом у гіді. Імена експертів розтаємничу теж у книзі.
Запрошуйте нас у місця, які любите, які є гордістю Вашого міста .
Завтра чекайте репортаж з ресторану Миколи Тищенка «Три вилки».
Поговоримо?"