У свій 53 день народження Дженніфер Лопес (його вона відзначає сьогодні, 24 липня) опублікувала фото в оголеному вигляді. Так вона презентувала нову лінійку свого бренду JLo Beauty – JLo Body. За словами співачки, на розширення асортименту та випуск бальзаму для сідниць її надихнула історія її мами – Джей Ло з юних років спостерігала, як та переживала через целюліт.
 
Я пам'ятаю, як вона хотіла, щоби була якась чарівна формула, яка просто змусить його зникнути. Але ми знаємо, що правда полягає в тому, що такої формули немає.
 
Проте, за словами співачки, разом із фахівцями їй вдалося розробити формулу, яка візуально покращує шкіру. Так, до складу крему входять рожевий перець для згладжування розтяжок, екстракт насіння гуарани для розгладжування шкіри, кофеїн для підтяжки, пептиди для підвищення вироблення колагену та потужні зволожувачі, такі як олія ши та гіалуронова кислота.
 
Підвищена увага до сідниць не чужа й самій Джей Ло широко відомо, що якось знаменитість застрахувала цю частину тіла на 27 млн ​​доларів.
 
В ексклюзивному інтерв'ю People Лопес розповіла, що турбота про себе веде до впевненості.
 
Я почуваюся найбільш впевнено, коли висипаюся, займаюсь доглядом за шкірою, а також фітнесом та харчуванням. Коли я виходжу з ритму, я почуваюся не у своїй тарілці.