Гвінет Пелтроу напередодні 50-річчя опублікувала на своєму сайті Goop листа, в якому розповіла про помилки минулого, особисті межі, а також про прийняття свого віку.
 
Гвінет Пелтроу написала, що їй "досі не дають спати ночами" помилки, які вона робила в минулому, але вона сподівається, що "витягла уроки з усіх них".
Я завдавала людям біль, хоч і не навмисно. Я підводила людей, коли не була тим, ким вони хотіли мене бачити. Я зраджувала себе, щоб зберегти відносини. На превеликий жаль, так часто я не говорила правду, щоб уникнути якихось наслідків,
- Написала вона.
 
Пелтроу зізналася, що раніше їй було важко постояти за себе і встановити межі як в особистому житті, так і в кар'єрі, тому що вона боялася засмутити людей і не вміла говорити "ні":
Я не казала слів, які могли б позбавити багатьох наслідків і переживань. Наприклад, "мені це здається неправильним", "ваші очікування не відповідають дійсності", "ваша поведінка неадекватна", "ці стосунки не для мене", "цей проект мені не підходить".
Незважаючи на це, вона не впевнена, чи почала б виправляти ці помилки, якби раптом повернулася в минуле, оскільки вони багато чому її навчили. Вона зізналася, що собі 20-річною порадила б захищати свої особисті межі.
 
Як припустили журналісти видання Daily Mail, актриса могла говорити про випадок із продюсером Харві Вайнштейном, який був засуджений за сексуальні домагання щодо актрис. Однією з його жертв була Гвінет Пелтроу. Вона раніше зізнавалася, що за неї тоді заступився Бред Пітт, з яким актриса на той момент зустрічалася.
 
Пелтроу також розповіла про ухвалення свого віку. Вона заявила, що робить все заради того, щоб бути здоровою, але при цьому не прагне бути ідеальною.
Поки я роблю все можливе для міцного здоров'я та довголіття, маю мантру. Я приймаю всі сліди на своєму тілі, в'ялу шкіру, зморшки. Я приймаю своє тіло та відпускаю потребу бути ідеальною, виглядати бездоганно, кидати виклик гравітації, кидати виклик логіці, кидати виклик людству. Я приймаю свою людяність.
Гвінет Пелтроу приділяє багато уваги догляду за собою та запустила свою лайфстайл-марку Goop. Раніше Бред Пітт також представив свою лінійку гендерно-нейтральної доглядової косметики і зізнався, що на це його надихнула Гвінет Пелтроу, яка "привчила його вмиватися двічі на день".