У галереї Allouche у Лос-Анджелесі відкрилася перша персональна виставка Шерон Стоун під назвою Shedding. В інтерв'ю виданню The Art Newspaper зірка фільму "Основний інстинкт" розповіла, що мистецтво допомогло їй впоратися з особистими труднощами та втратою близьких людей. Представлені на виставці картини були написані актрисою під час пандемії коронавірусу та пізніше.
 
65-річна актриса розповіла, що втратила багатьох людей, які були важливими для неї. "Багато членів моєї родини загинули. У мого брата стався серцевий напад, його 11-місячний син помер у колисці, моя хрещена померла, моя бабуся померла", - розповіла вона.
 
За словами актриси, Голлівуд, який колись прийняв її та став для неї справжньою родиною, покинув її. "Я втратила свою сім'ю - свою кінематографічну сім'ю", - розповіла Стоун.
 
Живописом актриса займалася з дитинства - вона брала уроки малювання у своєї тітки, яка вивчала живопис та літературу в коледжі. Пізніше Стоун і сама вивчала ці предмети в Університеті Едінборо у своєму рідному штаті Пенсільванія.
 
Однак, коли її акторська кар'єра пішла вгору, вона не мала часу малювати. Шерон Стоун знову взяла кисті до рук, коли почалася пандемія коронавірусу.
 
"Я купила пензлі і почала відновлювати забуті навички, - каже вона. - Я малювала, малювала, малювала і знову знайшла себе. Я знову знайшла своє серце".
 
Одна з найбільш значущих картин для Стоуна - "Річка", яку вона написала після смерті свого племінника. "Я намалювала цю картину про нашу подорож і про її подорож".