Анджеліна Джолі з дітьми потрапила до об'єктивів папараці на вулицях Нью-Йорка. Актриса вирушила на вечерю разом із дочками Шайло, Захарою та сином Паксом.
 
Анджеліна була одягнена в стилі "тихої розкоші" і поєднувала тренч молочного відтінку з чорною сукнею, класичними човниками, сумкою Valentino та великими сонячними окулярами.
 
Діти актриси, 17-річна Шайло, 18-річна Захара та 19-річний Пакс, віддають перевагу різним стилям в одязі. Захара обрала балетки, спідницю міді та кардиган, Шайло одягла класичні кеди Vans Old School і толстовку з капюшоном, а Пакс - сірий лонгслів, кепку та ланцюг на шию.
 
Нещодавно Анджеліна Джолі кардинально змінила колір волосся та стала блондинкою. Наприкінці 1990-х актриса вже освітлювала волосся під час зйомок у фільмі "Перерване життя", але відтоді воліла фарбуватися у темні відтінки.
 
Спільний рідкісний вихід зірки разом із дітьми відбувся на тлі напруженого спілкування між Анджеліною та її екс-чоловіком Бредом Піттом. Пара продовжує з'ясовувати стосунки щодо опіки над дітьми та продажу частки актриси від спільної з екс-чоловіком виноробні Château Miraval у Франції. Стало відомо, що акторка продала свою половину маєтку компанії, яка належала російському олігарху Юрію Шефлеру, про що не було відомо Пітту. У відповідь Бред подав на екс-дружину до суду.
 
Анджеліна Джолі та Бред Пітт одружилися у 2014 році після дев'яти років стосунків. 2016 року актриса подала на розлучення. Пара виховує шістьох дітей: трьох біологічних (Шайло, близнюків Вів'єн та Нокса) та трьох прийомних (Меддокса, Захару та Пакса), яких Джолі усиновила до зустрічі з Піттом.