Олег Скрипка, который проводит фестиваль "Країна мрій" раскритиковал государство, которое н евыделяет денег на фестиваль и заявил, что ничего не зарабатывает на этой фестивале.

"Ни государство, ни муниципальная власть, не дали ни копейки на проведение фестиваля за 12 лет его существования.

Не стану расстраивать шестизначными суммами, которые необходимы для организации наибольшего фестиваля в Восточной Европе" - поделился с поклонниками олег Скрипка.

"Дорогі друзі! Напередодні "Країни Мрій" отримав низку звернень щодо організації фестивалю. Викладу кілька думок з цього приводу. Повірте-проведення фестивалю недешева і непроста справа. Особливо у кризові часи. Кошти зібрані за квитки - єдиний фінансовий ресурс для його організації. Ані державна, ані муніципальна влада не дала жодної копійки на його проведення за 12 років існування. Не стану засмучувати шестизначними сумами, які потрібні для проведення найбільшого фестивалю у Східній Європі. Коштів вимагають не лише закордонні виконавці. Все потребує інвестицій. І безпека людей, і сцена, і звук, і запрошення українських артистів, і аренда території і багато-багато іншого. "Країна Мрій" ніколи не була і не є комерційним проектом. Цьогоріч ми маємо найпотужнішу українську афішу, де представлені "Бумбокс", ВВ, ТНМК, Онука, Моторолла, Орест Лютий, Жадан та Собаки, Гуляй город; 13 майданчиків і сцен. Навіть Фестиваль повітряних куль "Монгольфьєрія" інтегровано в літню "Країну Мрій". Це буде справді якісний фестиваль європейського рівня. Організатори не заробляють на фестивалі гроші. Навпаки - ми інвестуємо в духовний розвиток краіни свої силу, енергію, натхнення. Кожен куплений вами квиток - це ваш світоглядний вибір і ваша інвестиція в Україну!"