«Тіна, я щиро вітаю  Вас у Японії. Я чув, що Ваш благодійний виступ тут мав великий успіх. Дозвольте мені висловити Вам найглибшу повагу до прагнення миру в Україні, яке ви несете завдяки своїй музиці. Японія, і я особисто, сприймаємо цю ситуацію в Україні так, ніби це сталося з нами, і з переконанням, що ми повинні захищати світ. Японія стоїть пліч о пліч з Україною і працює з нею для досягнення миру. Я сподіваюсь, що ви будете здорові та будете продовжувати досягати успіху у своїй кар’єрі», - сказав прем’єр-міністр Японії Кісіда Фуміо. 

У свою чергу, Тіна Кароль подякувала прем’єр-міністру за запрошення та безпрецедентну підтримку України. 

«Найбільша нагорода, яка могла бути для мене в Японії - це зустріч з Вами. Дякую за те, що Ви підтримуєте Україну і прошу Вас продовжувати це робити. 

Сьогодні Україна стала щитом для всього цивілізованого світу. Ми стримуємо напади безглуздя і дивимось як руйнуються наші міста просто за те, що ми обрали свободу. Наша країна обрала самоідентифікацію і я, як артист є айдентикою нації, адже музика - це так само зброя. Для мене важливий цей massage сьогодні - зустріч з Вами - це означає, що в культурному сенсі Японія і Україна поруч. Я на фронті збереження традицій, я на фронті збереження культури України, я ніколи не думала, таке горе прийде в наш дім.

Зробіть все, що можливе від Вас для миру у світі, адже сьогодні мова йде про страшну зброю. Я надіюсь, що вона ніколи не буде використана знов. Для нас Японія і для мене Японія - приклад гідного майбутнього, приклад збереження традицій, приклад в усьому», - сказала Тіна Кароль. 

Після зустрічі з прем’єр-міністром відбулася велика пресконференція Тіни Кароль, на якій були присутні журналісти більше 40 ЗМІ, та ще 90

світових ЗМІ були присутні онлайн. 

Пресконференція співачки зазнала широкого резонансу: Кароль цитують більше 100 світових ЗМІ, зокрема WASHINGTON Post, Independent, ABC News, Yahoo News та багато інших. 

Нагадаємо, Тіна Кароль прибула до Японії на особисте запрошення японського мільярдера та великого друга України Mickey Mikitani, засновника Rakuten Group.