Ще з початку війни, з 2014 року EL Кравчук підтримує наших воїнів. Увесь цей час він їздив до зони АТО та підтримував дух наших захисників. Досить часто це були виступи в містечках та селищах майже на лінії вогню. Його багато питають «як це, цивільній людині виступати перед публікою у зоні бойових дій?» він завжди відповідав: «Без страху». 

Зараз співак випустив трек «Без страху»(композитор М.Некрасов, поет Б.Гриньов) в підтримку наших воїнів, які кожної хвилини без страху захищають нас в кожній точці України, та розпочав одноіменну благодійну місію, головною метою якої є підняття бойового духу військових та підтримка звичайних людей під час війни. 

 ⁃ Це не просто чергова пісня, кожне слово в ній написане із особливим посилом, адресованим кожному, кого торкнулася ця війна. Як сказала одна моя подруга, яка вже мала змогу прослухати цю пісню, «не бійся» - це ті слова, які найчастіше зустрічаються у Святому писанні. Не треба боятися, ми обов‘язково одержимо перемогу! Ця пісня вирізняється серед усіх моїх пісень, її можна виконувати навіть просто під гітару, але це ще більше надає їй аутентичності, - розповів EL Кравчук. 

Співак вже виступив перед дітками та лікарями та підтримав воїнів у військових частинах, подарувавши їм невеличкі концерти. Та це тільки початок, і він не збирається на цьому зупинятися та закликає інших українських артистів, які лишилися в країні та в змозі допомогти, теж долучитися до його Благодійної місії дарувати людям посмішки та надихати їх своєю творчістю.