Марго Роббі заплатили 12,5 млн. доларів за роль у фільмі "Барбі". Таким чином, 32-річна австралійка тепер вважається найоплачуванішою голлівудською актрисою.
Раніше найбільший прибуток Марго принесли зйомки в блокбастері "Хижі птахи": за роль Харлі Квін у 2020 році їй заплатили 10 млн доларів.
 
Нагадаємо, що у фільмі "Барбі" про культову ляльку разом із Роббі грає Райан Гослінг, йому за роль Кена виплатили такий же гонорар, як і Марго.
 
Примітно, що у списку найбільш високооплачуваних на сьогоднішній день зірок, складеному Variety, крім Марго Роббі всього чотири жінки. Це Міллі Боббі Браун (10 млн доларів за "Енолу Холмс 2"), Емілі Блант (4 млн за "Опенгеймера"), Джеймі Лі Кертіс (3,5 млн за "Хелловін закінчується") та Аня Тейлор-Джой (1,8 млн за "Фуріосу").
 
Абсолютне лідерство із зарплат утримують актори-чоловіки. На недосяжній вершині опинився Том Круз: його гонорар за "Топ Ган: Меверік", за даними преси, - від 12 до 14 млн доларів, проте актор також отримує свій відсоток від усього прибутку фільму, і його частка може досягти 100 млн доларів.
 
Друге місце зайняв Вілл Сміт, чий гонорар за зйомки в трилері 2023 Emancipation становить 35 мільйонів доларів. На третьому - Леонардо ДіКапріо: роль у стрічці Мартіна Скорсезе "Вбивці квіткового місяця" принесла йому 30 мільйонів доларів. Стільки ж отримає Бред Пітт, який знімається у драмі про "Формулу 1", яка поки не отримала назви. Замикає п'ятірку лідерів Дуейн Джонсон, який став багатшим на 22,5 млн. доларів завдяки головній ролі в супергеройському екшені "Чорний Адам".