У британській пресі та соцмережах обговорюють Кару Делевінь — останні знімки моделі, зроблені папарацці, викликали у публіки занепокоєння її ментальним здоров'ям. 
На них Кара виглядає блідою, на її руках помітні синці, загострився псоріаз, який проявляється у неї під час стресу, а її поведінка на людях здається дивною. Кілька днів тому вона, сидячи в машині на парковці, то закривала обличчя руками, то корчила пики, а також курила і вживала якусь рідку речовину. Вчора скуйовджена Кара ходила в шкарпетках асфальтом в аеропорту в Лос-Анджелесі.
 
За словами очевидців, приватний літак довго не міг злетіти через поведінку Делєвінь. Просидівши в літаку 45 хвилин, модель висадилася разом зі своїм собакою Алфі та асистентом. Повернувшись на злітну смугу, Делевінь курила сигарети і кілька разів кидала телефон під час розмови. Вона також нервово рухалася, наче не могла встояти на місці. Врешті-решт її багаж вивантажили назад у машину, на якій вона приїхала, і вона залишила аеропорт.
 
Напередодні джерела повідомили Daily Mail, що Кара проводила на вечірках фестивалю Burning Man. Там вона не їла і не милася.