Дружина Сільвестра Сталлоне, модель Дженніфер Флавін, подала на розлучення після 25 років шлюбу. Про це повідомляє видання Page Six.
 
Заява була подана в окрузі Палм-Біч (штат Флорида). Як зазначено в судових документах, Флавін звинуватила дружина в тому, що він "навмисно розтратив сімейне майно", що негативно вплинуло на матеріальне становище сім'ї, і зажадала виплати матеріальної компенсації, а також заборони Сталлоні розпоряджатися активами на час розгляду.
 
У судових документах також уточнюється, що вона вимагає "справедливого поділу спільно нажитого майна" та одноосібного користування на час судового розгляду їх сімейним особняком у Палм-Біч, в якому сім спалень та десять ванних кімнат, а також є власний пляж, причал та гостьовий будинок . Крім того, Дженніфер хоче повернути своє дівоче прізвище.
 
Чутки про розлучення пари з'явилися цього тижня після того, як стало відомо, що Сталлоне перебив татуювання на плечі з дружиною. На місці портрета Дженніфер з'явилося зображення собаки. Однак, як розповів публіцист Сталлоне Мішель Бега, актор заявив, що справа була у невдалій корекції татуювання із зображенням дружини.