Актриса Джейн Фонда розповіла в підкасті Call Her Daddy, що страждала через розлад харчової поведінки і не була впевнена, що доживе до 30 років.
 
За словами актриси, вона зіштовхнулася з булімією на самому початку своєї кар'єри. "У 20 років я розпочала акторську кар'єру і дуже страждала від булімії. Я вела справжнє таємне життя", - розповіла вона.
 
Джейн Фонда розповіла, що цей стан сильно вплинув на її життя і навіть кар'єру. "Я була дуже нещасна. Мені здавалося, що я не доживу до 30 років. Я майже не виходила з дому і ні з ким не зустрічалася, бо була нещаслива через розлад харчової поведінки. А ще я знімалася у фільмах, які мені не подобалися", - зізналася актриса.
 
Вона розповіла, що на початку ситуація не вселяла жодних побоювань і харчові звички здавалися цілком "невинними". Однак незабаром розлад харчової поведінки почав буквально захоплювати всі аспекти її життя.
 
"Це відбивається на твоїй зовнішності, і в результаті ти виглядаєш стомленою. З таким чином життя стає неможливо мати справжні стосунки. Твій день будується тільки навколо того, щоб отримати їжу, а потім з'їсти її. Через це ти маєш бути одна, щоб ніхто не побачив цього і не знав, що ти робиш. Це перетворюється на залежність, а як тільки ти кладеш у себе якусь їжу, тобі тут же треба її позбутися", — розповіла Фонда.
 
Не останню роль у цьому відігравав психологічний тиск з боку Голлівуду, а також її сім'ї.
 
Коли актрисі виповнилося 40 років, вона почала почуватися "все гірше і гірше" і подумала: "Якщо я продовжуватиму в тому ж дусі, я помру". Фонду, у якої на той момент вже були чоловік, діти та успішна кар'єра, "усвідомила, наскільки важливим є її життя" і прийняла рішення боротися з цією ситуацією.