Зірка серіалу "Зачаровані" Шеннен Доерті розлучається з чоловіком, фотографом Куртом Ісварінком, після 11 років шлюбу. Про це повідомляє ET з посиланням на офіційного представника актриси Леслі Слоан.
 
"Розлучення - це останнє, чого хотіла Шеннен. На жаль, вона відчувала, що в неї просто немає іншого виходу", - наводить видання слова Слоан.
 
За інформацією TMZ, у розпорядженні якого опинилися документи про розлучення, пара розлучилася ще в січні. За кілька годин до того, як новина про це з'явилася у всіх великих ЗМІ, Доерті написала в соцмережах: "Єдині люди, які заслуговують бути у вашому житті, - це ті, хто ставиться до вас з любов'ю, добротою та абсолютною повагою".
 
Нагадаємо, що Доерті та Ісварінко одружилися у жовтні 2011 року. Вже одружений, акторка зіткнулася з важким випробуванням: у 2015 році у неї діагностували рак молочної залози. Шеннен пройшла кілька курсів хіміотерапії, і незабаром у неї настала ремісія, проте 2020 року актриса зізналася, що рак повернувся на четвертій стадії.
 
У соціальних мережах Доерті відверто розповідає про те, як протікає хвороба, і закликає передплатників уважніше ставитись до свого здоров'я. Якось в інтерв'ю People актриса сказала, що боротьба з недугою згуртувала її з чоловіком, адже вони разом пройшли через величезний біль і більше не дозволяють собі злитися один на одного.