Телеведущая Ольга Фреймут со своей дочерью Златой снялась в модной фотосессии для обложки украинского глянца. 

 

Во время сьемок звезда продемонстрировала роскошные модные образы. На днях Оля также поделилась праздничным снимком в соцсети, позируя в стильном маленьком черном платье.

 

"Я завжди чекаю на Новий рік, а особливо на свято святого Миколая. З дитинства я з ним розмовляла як із другом. Коли щось в житті не так, я знала: помолюсь до Миколая — і мені все вдасться. У нас багатодітна сім’я, мама завжди намагалась зробити багато подарунків, але деколи  переборщувала і іноді два рази поспіль дарувала мені ті ж самі лижі :).

 

Свято Миколая для мене й досі є великою подією! Донька Злата до 10 років вірила у нього, уявляєте? У нас з нею традиція:  18 грудня розкладаємо моркву і молоко для оленів Миколая. Після того, як я її вкладаю спати, відкушую шматочок моркви і відпиваю з блюдечка.

 

Тож, коли Злата прокидалася і бачила купу подарунків та під’їдені ласощі, вона була впевнена: приходили олені. Це британська традиція, яку мені підказала її бабуся. Мені вона дуже сподобалась, тому ми родиною її дотримуємось." - прокомментировала фотографию Фреймут.