К нам только идут настоящие зимние морозы, но мы уже вовсю мечтаем о весне. И знаменитости не исключение.

 

На страничке в Инстаграм Ольга Фреймут поделилась нежным и женственным образом, позируя в весеннем платье. В руках Ольга держит книгу а под фото делится с поклонниками своим списком самых хороших книг.

 

"ТОП - 5 книг, які потрібно прочитати кожному.
Я дуже люблю читати. У мене завжди позичають книги і не віддають. Я списую це на мій вишуканий літературний смак, бо якби книги були нудними, мені б їх повернули наступного ж дня.
КАТЕХИЗМ
Це була перша книга, яка мене вразила. Пам’ятаю, мені було років сім. Книжку мені подарувала коліжанка моєї прабабці Ольги в селі Княгиничі Львівської області. Ця жінка жила самотнім життям – ані чоловіка, ані дітей. У неї була дика грушка на подвір’ї, віра в Бога, а потім з’явилась я, і стала їй подругою. Вона була дуже дивною, своєрідною особою і завжди говорила якимись загадками, символами... Напевне, саме тому мені сподобався Катехизм. Він складався з коротких притч, що схожі на казки, але в них я бачила мудрість. Думаю, цю книгу треба читати в дитинстві, бо потім у ці історії можна не повірити.
.
МАРГАРЕТ МІТЧЕЛЛ «ВІДНЕСЕНІ ВІТРОМ»
Мене приваблювала історія Скарлет – історія сильної жінки. Хоча це, можливо, й попсова книга, але я раджу прочитати її всім у підлітковому віці. Вона легко читається та навчає життєвим істинам, одна з яких – що сила в праці. Якщо ти працюєш, то не можеш померти, навіть якщо все проти тебе.
.
ОЛЬГА КОБИЛЯНСЬКА «ЦАРІВНА»
Цю книжку потрібно читати в період закоханості. Вона про сильну жінку, яка йде проти системи та робить виклик суспільству. Ця книга навчить кохати без взаємності. Дуже багато сімей руйнується, через те, що люди весь час щось вимагають одне в одного. Але ніхто нікому нічого не зобов’язаний. У цій книжці показано, як прекрасно просто любити. Наведу одну цитату, що стала гаслом у моєму житті – «Дякую за те, що є кому віддати серце». Важливо в житті знайти достойну людину і покохати її, а не якогось пияка, що буде перетворювати життя на існування. Нехай це буде якась примара, але вона буде спонукати тебе до вдосконалення.
.
КНИГИ АЙН РЕНД («Джерело», «Гімн», «Атлант розправив плечі»)
Раджу читати всім. Це книги про людину, її призначення і справедливість. В основі цих творів закладена філософія Айн Ренд, ключова ідея якої полягає у ствердженні, що головна моральна мета людини – досягнення особистого щастя. Іншими словами, це книжки, що навчать вас..
ПРОДОВЖЕННЯ В КОМЕНТАРЯХ."