Маленькое черное платье из полупрозрачной ткани смотрелось восхитительно на стройной фигуре певицы Русланы. Фотографией модного образа звезда поделилась на своей страничке в соцсети и прокомментировала фото.

"Весь минулий тиждень я провела в техаському місті #Dallas.
На запрошення Траммелла Кроу та Джейсона Ван Бюрена, засновників та організаторів наймасштабнішої у світі міжнародної еко-конференції EarthX, я взяла участь у роботі кількох її напрямів.
Місія конференції - об’єднання світової спільноти з метою забезпечення сталого розвитку для сьогоднішнього та прийдешніх поколінь. Аудиторія конференції складає понад 100 000 осіб, у її роботі беруть участь понад 900 чол. та 260 виступаючих з усього світу.
На відкритті фестивалю EARTHxFilm, під час якого було презентовано фільм The Game Changers від оскароносного режисера National Geographic Луїса Псіхойоса, я виконала сингл ItsMagical та фрагмент нового синглу, представивши соціальне відео про необхідність збереження Карпат.
Також ми показали хроніку Чорнобильської трагедії, закликалючи світ до переходу на чисту дику енергію, енергію миру, яка має покласти початок новій енергетичній добі і зберегти наше життя та планету!
Я анонсувала новий етап свого великого музично-цивілізаційного проекту WildEnergy.
Ми маємо берегти та змінювати шляхи розвитку нашого світу разом! І ми зробимо Україну в цьому авангардом та викликом у боротьбі із застарілими технологіями, що нищать Землю, та переходом на нові Чисті Джерела Енергії та Натхнення!"