Леся Никитюк поделилась фотографией в роскошном мерцающей мини-платье красного оттенка и прокомментировала свой пост в социальной сети.

"Кілька слів....і останні фотки з танціззірками 
Фінал Танці з зірками для мене був чотирнадцятий! Наш кожен виступ був фінальним)) так! Ми кожного разу танцювали як в останній раз)) але завдяки людям які нас підтримували ми проходили далі..і робили все можливе щоб кожної неділі відволікти глядачів від буденних справ...школа, садочок, робота, комуналка! Ми танцювали і робили шоу, для того щоб ви посміхалися, танцювали для всіх високих дівчат, для звичайних людей які важко працюють на заводах, базарах! Молоді яка з невеличких міст і яка не вірить що можна досягнути висот без грошей і зв`язків!!!! І я вважаю що у нас це вийшло! 
За весь цей час я зрозуміла одну річ ..
- Танець як життя! Кожен його елемент як і певний етап життя, може бути гарним, або ні, може бути радісним а може бути болісним! Комусь це сподобається, а комусь ні! Але головне щоб кожен танець як і певний етап життя закінчувався оваціями! А наші з Максом танці постійно закінчувались оваціями! 
Ми виграли найдорожчий приз- приз Глядацьких симпатій! А кубок мені тато ше до початку шоу зробив!
P.s. Чемпионы каждый год меняются, а #багиняламината ОДНА!!!
Отдельный респект людям которые верили и знают что я танцую и что танец был."