Джамала примерила стильное белое платье с кокетливым декольте и поделилась фотографией в модном наряде на страничке в социальной сети.

Под фото победительница Евровидения написала пост о Нацотборе на конкурс.

"Сьогодні 100 днів до початку eurovision, яке в цьому році буде проходити в Ізраїлі, в Тель-Авіві. А вже в цю суботу стартує наш Нацвідбір! Скажу чесно, ще не слухала всі конкурсні пісні, але дуже радію, тому що у нас знову дуже цікавий, по-справжньому музичний склад учасників.
Я вже в приємному хвилюванні й очікуванні суботнього ефіру. Буде непросто, тому що з кожним з артистів ти перетинаєшся на різних майданчиках, любиш і поважаєш їх творчість. Але в цьому конкурсі всі рівні, не грає ролі ні стаж, ні кількість премій і минулих заслуг. Виходячи на сцену конкурсу, ти повинен бути готовий до повного обнулення.
Хочу звернути вашу увагу! Дуже важливо, щоб ви вболівали і голосували не просто за виконавця, а саме за пісню. Ви повинні абстрагуватися від особистої симпатії і побачити цього виконавця або групу на європейській сцені. Це відповідально, адже ми вибираємо пісню, яка прозвучить від України!
А ви вже слухали пісні? Що скажете."