Певица Джамала примерила неожиданную прическу - длинные косички на свои роскошные волосы. Необычный образ певица дополнила стильным нарядом - космтюмом из топа и длинном юбки-штанов нежного молочного оттенка.

 Под фото в соцсети Джамала поделилась мнением о предсоящем Евровидении 2022.

"Актуальна тема — Eurovision 2022. Ukraine

Зараз починається саме той період, коли після визначення лонглисту учасників відбору, всі обговорюють:
А хто ці люди? А за кого вболівати? Пісня на любителя 😂А нащо воно нам? 🤪І в мене питають, за кого я. Тож, як обіцяла, розповідаю критерії, за якими я, наприклад, визначаю своїх фаворитів. 

Як на мене, хто ці люди ми знати і не повинні 😂 В тому то і прикол, що конкурс для всіх, хто вважає, що в нього є класна річ! Люди. Учасники. Просто люди. Ніхто не знає, як виграти. Ніхто. Рецепта не існує. Тільки за це вже можна любити цей конкурс❤️

Поїхали:
1. Звичайно фани різних виконавців можуть і мають вболівати вже зараз, але для мене на першому місці — «виключне виконання наживо», live всьому голова!!!

2. «Пісня на любителя» має бути тільки такою!!! 😂 На того самого «любителя», який одразу ії чує серед усіх! А якщо таких любителів сотні, тисячі. Спочатку вона трохи дратує і приваблює водночас, а потім повертаєшся до неї знову і знову, адже в ній щось є 😂 
В цьому ж пункті залишаю story behind. Про що, для чого, кому? Тут може бути і гумор, але зі змістом.

Ви можете зі мною сперечатися але факт залишається фактом. Навіть за останні наші участі супер круті результати (3-2), хоч і без першого місця, принесли «виключні виконавиці виключно виконавши наживо» 😂🚀 @go_a_band@zlata.ognevich 

З @go_a_band взагалі згадаю той момент, коли пандемія в розпалі, я запрошена до журі обирати пісню. Ми зустрічаємось у зумі, багато хто висловлює думку, що «Соловей був кращий». Але тут без варіантів. Требо обрати нову. І @monokatee з нами на зв’язку трохи збентежена, мовляв, невже ми обрали саме «Шум». Відверто, ситуація і правда взагалі нестандартна, як і все, що відбувається з нами. Як на мене, «Шум» одразу мала це great combo. Виконання + грув та навіть неймінг. «Шум». Кльово.

3.Наступний — це перформанс / образ! 🔥 Без перенавантаження — люди, коні тощо, а насамперед гармонійний. Щоб доповнював, але не заважав. Дуже часто спостерігала, як виконавцям ставили нереальні номери, які тупо вбивали пісню наживо. Наживо — ключове!!"