У Парижі відбулася прем'єра другої частини комедії "Загадкове вбивство 2", де головні ролі виконали Дженніфер Еністон та Адам Сендлер. Захід відбувся на пішохідному мосту Pont Debilly, з якого відкривався чудовий вид на Ейфелеву вежу.

На прем'єрі Дженніфер Еністон з'явилася в нюдовій сукні, прикрашеній кристалами, яка створювала ефект оголеного тіла. Актриса не змінювала свій стиль і доповнила образ розпущеним волоссям.

Образ Дженніфер у золотій сукні та білій хутряній накидці був явним посиланням на легендарний образ Мерилін Монро, який так часто повторюють знаменитості. Нагадаємо, що Кім Кардаш'ян також вдягнулася в образ Монро на Met Gala у 2022 році.

На фотоколлі також з'явився Адам Сендлер, який зіграв чоловіка головної героїні в фільмі "Загадкове вбивство 2". Актор вибрав нестандартний образ - тотал-цибулю синього кольору, що складається з мішкуватого костюма та сорочки з краваткою.

У другій частині комедії Нік та Одрі Шпіц вирушають до Парижа, щоб розслідувати ще одне загадкове вбивство. Фільм не обійдеться без класичних елементів американських комедій, таких як стрілянини та погоні, а також без жартів Адама та Дженніфер, які неодноразово знімалися разом.