Тоня Матвиенко и Арсений Мирзоян отправились провести свой медовый месяц в Таиланд, откуда поделились сказочными фотографиями. На одном из фото дочь Нины Матвиенко позирует в восхитительном свадебном платье.

"Ось і закінчився наш медовий місяць в Thailand. Країна тисячі посмішок миттю огорнула нас яскравими враженнями та романтичними пригодами.

Все почалося з урбаністичного #Bangkok, де ми познайомились з місцевим колоритом. Дахи хмарочосів там дістають аж до самого неба, а місто ангелів ніколи не засинає. Не дивно, чому нащадки королів обрали його своєю резиденцією.

Зарядившись бадьорістю від мегаполісу, ми вирушили до колишньої столиці Королівства — Ayutthaya. Це місце за правом вважається колискою історії. Тут розташовано безліч палаців та храмів, які час ніби обійшов стороною. А їм усім по 7 століть!

Звідси ми попрямували до віддаленої провінції #Ratchaburi. Місцеві жителі зустріли нас так гостинно, наче ми давно знайомі. Вони пригощали нас фруктами та залюбки запрошували подивитися, як вони живуть. Потім ми разом приготували обід з «морських мешканців», яких виловили спільними зусиллями. Цей том-ям не порівняти ні з чим!

Далі — острови Ко Чанг, Ко Мак та Ко Ранг. #kohchang #kohmak #kohrang. Вода небесного кольору, недоторкані дикі пляжі та найкрасивіші корали у світі… Здається, що ці райські куточки землі створені саме для закоханих.

Довершенням і головною подією подорожі стала чарівна та хвилююча весільна церемонія в готелі #CentaraKohChangTropicana. Вінчання проходило на заході сонця, який розфарбував нашу подію у магічні рожево-гарячі відтінки.

Найщасливіший вечір закінчився романтичною вечерею при свічках під пальмами. Моменти абсолютного щастя — рідкісний випадок, але вони залишаться з нами назавжди.

Хоч Таїланд і був однією з моїх улюблених країн, після цієї подорожі ми відкрили його з іншої сторони. І тепер однозначно можу сказати, що це також ідеальне місце для романтичного відпочинку двох закоханих сердець. Тут дійсно хочеться забути про буденність і просто побути разом."